Δηλώσεις στην κάμερα της ΝΟVA έκανε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα μίλησε και για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίλαν, που θα κρίνει αν θα συνεχίσει η ομάδα του Πειραιά στο Europa League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων»:

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, δεν έχει κριθεί κάτι. Ο στόχος μας ξεκάθαρα είναι το πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε με στόχο να αναρριχηθούμε στην πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα θα κριθεί και στα ντέρμπι, αλλά και σε κάποιο στραβοπάτημα ομάδας για παράδειγμα σε κάποιο επαρχιακό ματς.
Είναι όνειρο για μένα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έχω κατακτήσει ξανά στο παρελθόν, αλλά όχι με ενεργή συμμετοχή.Τα ματς που έρχονται είναι πολύ σημαντικά, αλλά από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πας πάντα για τη νίκη, για τίποτα λιγότερο».

Για τον αγώνα με τη Μίλαν: «Μας δίνει μεγάλη ώθηση που είδαμε κόσμο να κάνει ουρές για ένα εισιτήριο. Το γεμάτο Καραϊσκάκη μάς βοηθά πολύ για να κερδίσουμε. Όμως προέχει το ματς με την Ξάνθη».

Για το βάθος του ρόστερ του Ολυμπιακού και τον ανταγωνισμό με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια
: «Το ρόστερ φέτος είναι πολύ καλό και έχουμε σε όλες τις θέσεις αρκετούς ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το να έχεις καλούς ανταγωνιστές σε βελτιώνει, ξέρεις πως υπάρχει κάποια πίεση και αυτό σε βοηθά να έχεις πρόοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης