Μία από τις χειρότερες μεταγραφές που έχει κάνει η Λας Πάλμας τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα αυτή του Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός στράικερ μετακόμισε στον ισπανικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των νησιωτών, Χεράρδο Γαρθές να αποκαλύπτει στη «La Provincia» πως ο παίκτης ήρθε με πρόβλημα στο γόνατο και δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα. Υπέγραψε σαν να μην είχε τίποτα και η αλήθεια είναι ότι οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι και ήταν απόλυτα φυσιολογικές. Όμως, έπειτα από δύο ή τρεις ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις», δήλωσε αρχικά ο Χεράρδο Γαρθές και πρόσθεσε:

«Όταν αποκτάς έναν παίκτη θα πρέπει να εξετάζεις το ιστορικό του. Εμείς είμαστε μόνο γιατροί και δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο καιρό έχει μείνει ένας παίκτης εκτός αγωνιστικής δράσης. Κάποιος θα πρέπει να τα βλέπει αυτά και όχι εμείς. Πάντως, από εμάς ο παίκτες εξετάστηκε λεπτομερώς».

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποκτήθηκε από τη Λας Πάλμας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ενδέχεται αυτό να μη γίνει ποτέ δεδομένων των ενοχλήσεων που έχει ο Αφρικανός και της τραγικής φυσικής κατάστασής του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης