Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην Ελβετία 1-0 της Γιουνγκ Μπόις με γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο στο 42’. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Αστάνα.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς κανένα Έλληνα απείλησε στο δεύτερο λεπτό με προσπάθεια του Μάριν, ενώ στην επόμενη φάση η Γιουνγκ Μπόις απάντησε με τον Λεάλι, να απομακρύνει σε κόρνερ την προσπάθεια του Κούμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 22’ οι Ελβετοί απείλησαν για δεύτερη φορά με δυνατό σουτ του Σουλεϊμάνι, όμως σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο για να σκοράρει και να φτάσει στη νίκη. Στο 42’ο Μάριν πάσαρε στον Ιντέγε και αυτός γύρισε την μπάλα στον Καμπιάσο, ο οποίος από κοντά σκόραρε!

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος με καλή στιγμή, καθώς στο 47’ ο Σεμπά προσπάθησε να σκοράρει και ο Εμποκό πρόλαβε να μπλοκάρει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή της εστίας του.

Στο 61΄ ο Λεάλι με διπλή επέμβαση κράτησε την εστία του ανέπαφη, ενώ μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε και έφτασε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στο 10’ διεκόπη προσωρινά λόγω φωτιάς που ξέσπασε στην εξέδρα των οργανωμένων της Γιουνγκ Μπόις!

Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός 0-1 (OTE SPORT 2)

Γκολ: 42′ Καμπιάσο

Κίτρινες κάρτες: Κούμπο, Λέτσιακς – Ντα Κόστα, Σεμπά

Κόκκινες κάρτες:


Γιουνγκ Μπόις (Άντι Χάτερ):
Εμβογκό, Σούτερ, Ροσέ, Φον Μπέργκερ, Λέτσιακς, Μπερτόνε, Ζακάρια, Ραβέ (86′ Ντουά), Σουλεϊμάνι, Φρέι (78′ Σικ), Κούμπο.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (90′ Ρομαό), Μάριn (63′ Μάρτινς), Σεμπά, Ιντέγε (81′ Καρντόσο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης