Να αποχαιρετήσει με ψηλά τα κεφάλι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί απόψε στις 21.45 (Cosmotesport 2) τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα και για την πρόκριση στο Europa League, μετά την ήττα στη Λισαβόνα, θα παίξει απέναντι στη «βέκια σινιόρα» για το γόητρό της και για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τονώσει τη ψυχολογία της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως σε περίπτωση που κόψει βαθμούς από τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αλλάξουν οι ισορροπίες στον 4ο όμιλο, καθώς τους «μπιανκονέρι» και την Σπόρτινγκ, που βρίσκεται στην 3η θέση και φιλοξενείται στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα, τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τάκης Λεμονής δοκίμασε κάποια πρόσωπα σε ορισμένες θέσεις και φαίνεται πως έχει καταλήξει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στη «Γιούβε».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μποτία, Ένχελς και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Ταχτσίδης, με τους Ρομαό και Οτζίτζα εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και Σεμπά, με τον Τζούρτζεβιτς να αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Ζιλέ, Μάριν και Νικολάου. Εκτός παραμένουν οι Εμενίκε και ο τιμωρημένος Φιγκέιρας.

Από την πλευρά του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Σέζνι, Ντε Σίλια, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Σάντρο, Μαρκίζιο, Ματουϊντί, Κουαδράδο, Κόστα, Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης