Μετά την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με 2-0, η Μαρσέιγ αποκλείστηκε από τους «16» του Champions League, αλλά διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για το Europa League, μέσω της τρίτης θέσης στον όμιλο, όπου συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Μασσαλοί θα υποδεχθούν την Τρίτη (1/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) τους πρωταθλητές Ελλάδας και στόχος του Αλβάρο Γκονζάλες και των συμπαικτών του, είναι η πρώτη νίκη στην διοργάνωση, μετά από 13 διαδοχικές ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πολύ άσχημα, επειδή περίμενα πολλά χρόνια να συμμετάσχω στο Champions League και είναι επώδυνο να ξεκινήσω έτσι στην κορυφαία διοργάνωση. Είναι κρίμα γιατί είχα πολλές προσδοκίες», σχολίασε στο μικρόφωνο του «Canal Plus» ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Πιστεύω στην ομάδα πολύ, νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά στο Champions League δεν ήμασταν σε θέση να το δείξουμε. Ο στόχος μας τώρα, είναι να πάρουμε την νίκη στο Champions League, είναι θεμελιώδες για εμάς. Και στο πρωτάθλημα, να προκριθούμε ξανά για το επόμενο έτος, για να μπορέσουμε να το ζήσουμε με τους φιλάθλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης