Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε μια ανάρτησή του στο facebook για την υπόθεση Σιαμπάνη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα. Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται απο αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκήθηκε ποινική δίωξη λοιπόν για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφ όσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθει) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ότι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπευθύνος Συνδεσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατί έγινε Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!

Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιός τον έβαλε τον κύριο θα μας το πεί η Δικαιοσύνη…
Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δεκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…».

Το ποστάρισμα του Καραπαπά (και συγκεκριμένα το υστερόγραφό του) σχολίασε το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος αρκέστηκε να αναφέρει ότι: «Σύστημα 2 στα 10. Σαν τις μεταγραφές από φιλικό σωματείο. 10 κάνετε, 2 ανακοινώνετε…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης