Λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ με 4-0 σκορ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός καλείται να αλλάξει… τσιπάκι.

Αυτό θα συμβεί καθώς πριν τον επαναληπτικό στη Ρωσία, υπάρχει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την πρεμιέρα της Super League 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών, όπως άλλωστε επανέλαβε την Παρασκευή ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επειδή, λοιπόν, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι «ερυθρολευκοι» θέλουν πάση θυσία να κάνουν «ποδαρικό» στη φετινή Super League 1 με νίκη επί των Αρκάδων, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν το βράδυ του Σαββάτου (21:30 Novasports2HD) στο «Καραϊσκάκη».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το ματς με τον Αστέρα, στην οποία συμπεριελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Κούτρης, Ντουρμισάι και Ανδρούτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μαρτίνς: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Σεμέδο, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης