Η FIFA... για τον Ολυμπιακό!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 04:45
Η FIFA... για τον Ολυμπιακό!
Αφιέρωμα με τη μορφή του ντοκιμαντέρ φιλοξενεί το FIFA Futbol Mundial για τον Ολυμπιακό. «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Ολυμπιακό», αναφέρει το εξάλεπτο αφιέρωμα, στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Χαβιέρ Σαβιόλα και τον Μίτσελ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου όλη η Ευρώπη υποφέρει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον σύλλογο αυτόν τον πρόεδρο, τον κ. Μαρινάκη. Μας στηρίζει διαρκώς και βοηθά την ομάδα να διατηρεί τα υψηλά στάνταρ της. Αυτό βοήθησε επίσης τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για εμάς το περσινό νταμπλ ήταν ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα και σημαντικό για μας.

Το να παίρνουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε καλές επιδόσεις και ενώ γινόμαστε μέρος της ιστορίας του συλλόγου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε τεράστιες επιτυχίες και οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα μας. Έτσι έχουν υψηλές απαιτήσεις από εμάς και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση. O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους και για τον λόγο αυτό αγωνιζόμαστε συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι οι οπαδοί μας είναι ευτυχισμένοι γιατί αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά στην Ευρώπη γιατί εκπροσωπούμε την χώρα μας και όλους αυτούς που μας υποστηρίζουν».

Ο Μίτσελ αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ποτέ δεν σταματάμε να θέλουμε να κερδίζουμε και ποτέ δεν σταματάμε να επιδιώκουμε την βελτίωση μας. Μπορεί να είναι πρόκληση η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε επίσης να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας ενθουσιάζει».

Στο ειδικό αφιέρωμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας γίνεται αναφορά στην άφιξη του Χαβιέρ Σαβιόλα με τα πλάνα υποδοχής, ενώ ο Αργεντινός δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα και καταδικασμένος να κερδίζει πολλούς τίτλους.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 04:56