Πέρα για πέρα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Αρτούρ Μαζουακού, σύμφωνα με τον Φραντσέσκο Λιντζέντι, ο οποίος επισήμανε ότι είναι πιθανό αρκετά σύντομα οι «νερατζούρι» να κινηθούν για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα ο συνεργάτης του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτέ, στην Ιταλία, μιλώντας στο Calciomercato.com, επισήμανε ότι η ομάδα του Μιλάνου έχει ενημερωθεί για την τιμή του 22χρονου οπισθοφύλακα και σκέφτεται σοβαρά να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον παίκτη από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Τον τελευταίο χρόνο αρκετές ομάδες από την Ιταλία μου μίλησαν γι’ αυτόν, αλλά δεν έδωσαν την πρέπουσα προσοχή και έχασαν την ευκαιρία.

Τώρα, μετά το τέλος της χρονιάς η αξία του παίκτη έχει γίνει 30 φορές μεγαλύτερη! Πλέον θα χρειαστούν 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Η Ίντερ τον παρακολουθεί και έχει ισχυρό ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά ο Φραντσέσκο Λιντζέτι.

Εν συνεχεία ο Φραντσέσκο Λιντζέντι στάθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε ο Μαζουακού με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Παίζει σε έναν σπουδαίο σύλλογο, τον Ολυμπιακό και είναι σίγουρα έτοιμος για να παίξει στην Ιταλία. Πρόσφατα ο σύλλογος του αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο και είναι πολύ ευχαριστημένος στην Αθήνα», επισήμανε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης