Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικού και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή από την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό στην Τσίβας, με βασικότερο όλων την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «ESPN Radio Formula»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να έχω πολλές συμμετοχές, αυτό που ψάχνω για να επανέλθω στο επίπεδο που με έφερε στην Εθνική και ξέρω ότι, αν κάνω τα πράγματα σωστά στην Τσίβας, θα λάβω μια κλήση και προφανώς για μένα αυτός είναι ένας στόχος.

»Για μένα δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή μου, αλλά ερχόμενος στην Τσίβας θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να γυρίσω στην Εθνική, ακόμη και στην Ευρώπη πάλι κάποια στιγμή. Πιστεύω πως, αν κάνω σωστά πράγματα και συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, μπορώ να επιστρέψω.

»Πάντα προσπαθείς να παλεύεις για τα όνειρά σου, θεωρώ τον εαυτό μου ένα άτομο που πάντα παλεύει και προσπαθεί να πετύχει όσα σχεδιάζει. Εκείνη την εποχή ήμουν αποφασισμένος να εκπληρώσω ένα συγκεκριμένο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, να δοκιμαστώ στο Champions και στο Europa League. Ίσως δεν περίμενα ή σχεδίαζα να επιστρέψω τόσο σύντομα στο Μεξικό, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τόσα απρόοπτα και οι καταστάσεις μεταβάλλονται. Νομίζω, πάντως, ότι έμαθα αρκετά πράγματα που θα με κάνουν καλύτερο, να συνεχίσω, ό,τι κι αν έρθει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης