Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Νάπολι, για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν… σύμμαχό τους τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί διακαώς να φορέσει και πάλι τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις συζητήσεις των δύο ομάδων, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της «RAI», Τσίρο Βενεράτο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss Kiss Napoli», η ομάδα του ιταλικού Νότου φέρεται να έχει ρίξει κάτα 5 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις, επισημαίνοντας ότι πλέον αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, την ώρα που ο ο Ολυμπιακός προσφέρει 6. 

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Μανωλάς πιέζει να φύγει και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Νάπολι έχει πέσει από τα 15 εκατ. ευρώ, που ζητούσε αρχικά, στα 10. Ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους. Είναι ακόμα σε αυτά τα ποσά. Εάν η Νάπολι πουλήσει τον παίκτη υπάρχουν ως εναλλακτικές οι Ρουγκάνι και Μουστάφι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης