Ο Λοράν Μπλαν μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 επί του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος και τόνισε ότι η ομάδα κοιτά πλέον την επόμενη αναμέτρηση.

«Βεβαίως και είμαι ευχαριστημένος. Δεν φοβήθηκα και δεν φοβηθήκαμε σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε κάποια προβλήματα όπως θα μπορούσε σε οποιαδήποτε ομάδα όταν παίζει εντός έδρας. Εμείς όμως είχαμε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ήμασταν ισόπαλοι και είπα στους παίκτες μου πως έχουμε άλλα 45 λεπτά, δεν έχουμε να τίποτα φοβηθούμε και πως πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε», είπε ο Μπλαν και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός έβγαλε ενέργεια, μας πίεσε αλλά στο δεύτερο έπεσε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα εμείς να ανεβούμε και να πάρουμε τη νίκη. Το πρώτο ματς όντως είναι σημαντικό, αλλά όταν τελειώνει μετά γίνεται το δεύτερο ματς πιο σημαντικό. Το πρώτο ματς σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σου δώσει κουράγιο η νίκη, ειδικά όταν παίζεις εντός με τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε στο παιχνίδι μας και αναπτυχθήκαμε όπως θέλουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης