Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00, Ote Sport 1) στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο μεγάλο ντέρμπι και οι δύο ομάδες θα ψάξουν για ένα σκορ που να τους ικανοποιεί ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου.

Η ομάδα του Μίτσελ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, θέλει να προσθέσει στη συλλογή της και το Κύπελλο για να πανηγυρίσει το νταμπλ. Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο τελικός, σε περίπτωση πρόκρισης είναι εκείνα που έχουν ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν. Στην ενδεκάδα θα παρατάξει τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στα χαφ θα παίξουν οι Εντινγκά, Μανιάτης και Τσόρι. Στα πλάγια θα είναι οι Κάμπελ, Πέρες και στην κορυφή της επίθεση ο Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σάλιακας, Σάμαρης, Σαβιόλα και Βούρος. Εκτός έμειναν ο Βέργος και ο Σέποβιτς.

Ο ΠΑΟΚ που έχει επίσης σαν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει ρεβάνς για τη βαριά ήττα με 4-0 στο Φάληρο, στο παιχνίδι για τη Super League. Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας. Ο Κάτσε θα είναι το αμυντικό χαφ και θα έχει βοήθειες από τους Κατσουράνη και Νάτχο. Μπροστά θα παίξουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και Χούσεν, όπως και οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης