Το εγκώμιο των Μήτρογλου και Σαβιόλα έπλεξε ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα των «αετών» της Λισαβόνας με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι πολύ επικίνδυνοι οι Μήτρογλου και Σαβιόλα, συνεργάζονται εξαιρετικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζεσούς, που μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το ματς με τους Πειραιώτες σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά για να την πετύχουμε θα πρέπει να αποδώσουμε στο επίπεδο που παρουσιάσαμε στη νίκη μας επί της Άντερλεχτ», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο τιμονιέρης του πορτογαλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις. Είμαστε σε μια διοργάνωση που συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και οι αποστάσεις μεταξύ μίας νίκης, μίας ισοπαλίας και μίας ήττας είναι μικρές. Ο αγώνας μας με τον Ολυμπιακό δεν θα κρίνει τίποτα, αλλά φυσικά είναι σημαντικό για μας να νικήσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν πρόκειται για καθοριστικό ματς, αφού απομένουν ακόμη άλλα τρία. Θέλουμε τη νίκη και είναι σημαντικό να την πάρουμε, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Ο όμιλός μας είναι πολύ ισορροπημένος, εν εξαιρέσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν λέω ότι έχει ήδη προκριθεί κι αυτή, αλλά είναι σε πολύ καλή θέση».

Για τους Σαβιόλα και Ρομπέρτο, που έχουν θητεύσει κατά το παρελθόν στην Μπενφίκα ανέφερε: «Πρόκειται για δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο σαν παίκτες, αλλά και βάσει της παρουσίας τους στην Μπενφίκα. Ο Σαβιόλα ήρθε εδώ ως εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής κι έκανε μία φανταστική πρώτη σεζόν. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος, που δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Μας έλειψε όταν έφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Ρομπέρτο ήρθε από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε τόσες συμμετοχές όπως ο Σαβιόλα. Όμως κι αυτός είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Είμαι σίγουρος πως θα δείξει με το χρόνο πως είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά ελπίζω την Τετάρτη να μην είναι τόσο καλός».

Καταλήγοντας για τον Κώστα Μήτρογλου επισήμανε: «Ο Μήτρογλου είναι ένας επιθετικός με μεγάλη ποιότητα και πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Τον έχουμε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή, αλλά κι έξω από αυτή. Συνεργάζεται πολύ καλά με τον Σαβιόλα».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης