O Κώστας Μήτρογλου με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό έχει αναγκάσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να κοιτούν προς Πειραιά μεριά, εξετάζοντας την περίπτωσή του.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να έχει εντάξει στο μετεγγραφικό της στόχαστρο τον Έλληνα διεθνή φορ είναι η Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι Βεστφαλοί αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και θα αποχωρήσει με προορισμό την Μπάγερν (σ.σ.: φέρεται να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές).

Σύμφωνα λοιπόν με την «Bild» η ομάδα του Κλοπ έχει βάλει στο «κάδρο» των υποψηφίων για να διαδεχτούν του Λεβαντόφσκι και τον Μήτρογλου.

«Τη φετινή σεζόν είναι δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος. Έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τα τρία γκολ που έχει βάλει στο Champions League τον κάνουν ακόμη πιο επιθυμητό. Φαίνεται πως για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία», αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα για τον στράικερ των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα υπάρχει και ψηφοφορία για τον επιθετικό που προτιμούν οι φίλαθλοι, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι μέχρι νωρίς το απόγευμα τελευταίος στις προτιμήσεις και τον… κανονιέρη της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα να είναι ο πιο δημοφιλής.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης