Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 5’ με τον Εμάνουελ Περόνε, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με πέναλτι του Ντομίνγκες στο 51’ και γκολ του Ιντέγε στο 75’. Για τον Ηρακλή στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιντζόγλου.

Ο Πάουλο Μπέντο παρέταξε τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα  σε σχέση με το ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Europa League και αιφνιδιάστηκε από τον Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 5’ ο Περόνε με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ είχε προηγηθεί εντυπωσιακή επέμβαση του Καπίνο σε σουτ του Κούρου. Στο 13’ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Πάρντο, ενώ ακολούθησαν σημαντικές στιγμές για την ισοφάριση με την κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 22’ και την επέμβαση του Χουάντερσον στο 28’ στο σουτ του Μιλιβόγεβιτς. Ο Ηρακλής προσπάθησε να σκοράρει και δεύτερο γκολ και «έγραψε» καλές στιγμές με τους Λάμπρου και Περόνε, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον «Γηραιό» να προηγείται.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με πέναλτι από χέρι του Ιντζόγλου στην περιοχή στο 50′. Ο Ντομίνγκες δεν αστόχησε από τα έντεκα βήμα και πέτυχε το 1-1. Η ανατροπή του σκορ ολοκληρώθηκε στο 73’ με τον Μάρτινς να κάνει την κάθετη μπαλιά και τον Ιντέγε να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ηρακλής τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 90 με δεύτερη κίτρινη ο Ιντζόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-2 (Novasports 1)

Γκολ: 5′ Περόνε, 51′ πεν. Ντομίνγκες, 75′ Ιντέγε

Κίτρινες κάρτες: Ρούσσος, Ιντζόγλου, Σαραμαντάς – Ντομίνγκες, Μάρτινς

Κόκκινες κάρτες:
90′ Ιντζόγλου

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Κούρος (62′ Πασάς), Αγγελόπουλoς, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Λεοζίνιο, Λάμπρου (68′ Λουκίνας), Περόνε (79′ Μπαρέττας).

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια (27′ Ρέτσος), Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ντομίνγκες (73′ Ιντέγε), Πάρντο (46′ Ελ Γιουνούσι), Σεμπά, Καρντόσο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης