Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά επιβεβαίωσε, μιλώντας στο «calciomercato.it», ο μάνατζερ του 23χρονου μέσου του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, επισημαίνοντας ότι ο πελάτης του «δεν έχει καμία προτίμηση σε ποια χώρα ή πρωτάθλημα θα συμμετάσχει, θέλει απλώς ένα μεγάλο σύλλογο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαντί, αλλά πρώτα θέλουμε να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει κάποια προτίμηση για το ποια χώρα ή σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξει. Αυτό που τον απασχολεί είναι να βρει μία μεγάλη ομάδα, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται και να παλεύει για τίτλους.

Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να συμβεί στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στη Γερμανία. Είναι γνωστό ότι παίκτες που έπαιζαν στην Ελλάδα και πήγαν στην Ιταλία ή γενικότερα Αφρικανοί, έχουν πετύχει στη Serie A, οπότε αυτό θα εκτιμηθεί για το μέλλον του».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα ποσά που ακούγονται για τον Καμαρά, δηλαδή τα 25 εκατ. ευρώ, ο Ισά σημείωσε: «Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης