Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιθανός και ο δανεισμός του Μανωλά στον Ολυμπιακό»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021, 17:03
Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιθανός και ο δανεισμός του Μανωλά στον Ολυμπιακό»

Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά συνεχίζει να απασχολεί τα ιταλικά Μέσα, τα οποία φέρνουν τον διεθνή αμυντικό της Νάπολι ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό.

«Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί σύντομα να αποχαιρετήσει τη Νάπολι. Το γεγονός ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει να φύγει νωρίς και να επιστρέψει στην πατρίδα του ήδη αυτές τις ώρες έχει επιβεβαιωθεί ευρέως» ανέφερε η ιστοσελίδα «fantacalcio.it», σημειώνοντας παράλληλα: ότι «η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό θα μπορούσε σύντομα να πραγματοποιηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να τον φέρουν και πάλι στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν»

Μεταξύ άλλων τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ ότι είναι «συνεχείς οι επαφές μεταξύ των διοικήσεων. Το κλείσιμο της μεταγραφής θα μπορούσε να γίνει την επόμενη εβδομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρεται ακόμη ότι δεν αποκλείεται η μετακίνηση του Μανωλά να γίνει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, ώστε ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, βάζοντας οψιόν αγοράς. 

Μάλιστα, είναι σημαντικό ότι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, που βρίσκεται στη σειρά προτίμησης πίσω από τους Μπονούτσι, Κιελίνι και Ντε Λιχτ, μέσω του μάνατζερ του, Νταβίντε Τόρτσια, έδωσε την συγκατάθεσή του στη μετακίνησή του στη Νάπολι, δηλώνοντας ευτυχής με την προοπτική μετακόμισής του σε έναν κορυφαίο σύλλογο.

Σύμφωνα με τος Ιταλούς, ο Κώστας Μανωλάς έχει συμφωνήσει να πάρει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που θα λάμβανε στη Νάπολι για τα τρία επόμενα χρόνια του συμβολαίου του, σχεδόν 12 εκατ. ευρώ, μοιρασμένα όμως στα επόμενα πέντε χρόνια, όση θα είναι και η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021, 17:19