Ο Τζίμι Ντουρμάζ ρωτήθηκε από ιστοσελίδα της Σουηδίας για τα επεισόδια στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τόνισε ότι έζησε την χειρότερη εμπειρία της ζωή του. Ο Σουηδός χαφ του Ολυμπιακού είπε: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωή μου. Στην Τουρκία, οι οπαδοί τραγουδούσαν και σε άφηναν να κάνεις προθέρμανση, όχι όπως εδώ που σου πετάνε καπνογόνα και φωτοβολίδες, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα».

Για το κόρνερ που πήγε να εκτελέσει δήλωσε: «Οι οπαδοί πήραν την μπάλα και αρνήθηκαν να τη δώσουν. Μου πέταξαν βροχή από αναπτήρες και πολλά αντικείμενα. Ίσως να τους έπαιρνα και να άνοιγα κατάστημα με αναπτήρες. Ήμουν προετοιμασμένος γιατί είμαι αυτός που εκτελώ τα κόρνερ. Όταν πήγα να το εκτελέσω, με πέτυχε ένα αντικείμενο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε γα τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι παράξενο γιατί υπάρχουν νόμοι. Τώρα υποφέρουν όλες οι ομάδες. Αντιθέτως, έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που τα έκαναν. Τώρα όλοι καθόμαστε και περιμένουμε. Όλοι εύχονται να βρεθεί μια καλή λύση στο μέλλον με νέους κανονισμούς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης