Στη συμβολή που είχε ο Ολυμπιακός στην ανέλιξη της καριέρας του στάθηκε ο Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ, με αφορμή την έναρξη της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ, αναφορικά με το περυσινό πέρασμά του από τους Πειραιώτες, ως δανεικός, επισήμανε: «Με το πέρασμά μου από την Γαλλία είχα ως στόχο να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην Ευρώπη. Στην Μπέτις ο στόχος ήταν να μην υποβιβαστούμε, κάτι που καταφέραμε. Το αποκορύφωμα των δανεισμών μου ήταν το να παίξω στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαιζα ως βασικός για όλη τη χρονιά και αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα. Ακόμη έχω περιθώρια βελτίωσης και νομίζω πως οδεύω προς την σωστή κατεύθυνση. Τώρα νιώθω υπέροχα και έτοιμος.

Στον Ολυμπιακό ένιωθα αισιόδοξος να κάνω τα πράγματα που κάνω καλύτερα, ενώ στην Μπέτις ένιωθα λίγο πιο περιορισμένος. Ήμουν πιο νέος και δεν ήθελα να ρισκάρω πολύ με προσωπικές ενέργειες. Στον Ολυμπιακό απελευθερώθηκα. Ο προπονητής μου εκεί, μου έδωσε την ελευθερία να αγωνιστώ όπως ήθελα και έτσι ένιωσα σημαντικός. Αυτό αντικατοπτρίστηκε και στο παιχνίδι μου.

Το να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Είναι σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό.Εάν η Άρσεναλ μου δώσει την ευκαιρία να παίξω στην διοργάνωση τότε θα αρπάξω την ευκαιρία και θα δείξω τι μπορώ να κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης