Κανένα «φλερτ» Μπενφίκα-Σάμαρη

Κανένα «φλερτ» Μπενφίκα-Σάμαρη
Ο Ανδρέας Σάμαρης του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα, όπως επιβεβαιώνει και η «A Bola». Οι «αετοί της Λισαβόνας» θεωρούν ότι η «τρύπα» στο ρόστερ που άφησε ο Μάτιτς, μπορεί να καλυφθεί εσωτερικά από τον Λιόμπομιρ Φέισα.

Η «Α Bola» αναφέρει από την πλευρά της: «Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Σάμαρης, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Μπενφίκα τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν τα ελληνικά ΜΜΕ για να καλύψει το κενό του Μάτιτς.

Η A BOLA όμως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στην Μπενφίκα δεν θεωρούν ότι ένας παίκτης που ενδεχομένως να έρθει ως δανεικός θα καλύψει το κενό του Μάτιτς, ενώ εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον Λιούμπομιρ Φέισα ο οποίος ήρθε από τους πρωταθλητές Ελλάδος έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ ο Σάμαρης ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να έρθει στο «Ντα Λουζ» μόνο στο τέλος της σεζόν.

H A BOLA επικοινώνησε με τον Έλληνα μέσο ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα ενώ παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τα όσα αναφέρει ο ελληνικός Τύπος».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 12:19