Συνέντευξη στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Στέφανος Καπίνο, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να τονίζει ότι είναι πανέτοιμος αγωνιστικά μετά τον τραυματισμό που είχε.

Παράλληλα, ο διεθνής τερματοφύλακας έθεσε ως στόχο της ομάδας του Πειραιά να μην υποστεί βαθμολογικές απώλειες τον πρώτο μήνα του 2017, ώστε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους ανταγωνιστές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στη Nova για:

-το βαρύ πρόγραμμα του Ιανουαρίου: «Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, είναι και πολλά τα ματς εκτός έδρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό και να το βγάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με νίκες ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να διατηρήσουμε την απόσταση ασφαλείας που έχουμε αυτήν τη στιγμή».

-τη σημασία του Ιανουαρίου για την έκβαση της σεζόν:
«Πιστεύω είναι καθοριστικός γιατί έχει πολλά ματς, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να κρατήσουμε την πρώτη θέση και τη διαφορά από τους αντιπάλους μας».

-την άποψή του για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει ένα καλό ρόστερ, απλώς δεν έχει αντεπεξέλθει όσο κι οι ίδιοι θα περίμεναν. Είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει σε οποιαδήποτε έδρα και επειδή είναι χαμηλά στη βαθμολογία θα κυνηγήσει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Οπότε θα είναι ένα δύσκολο ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-το αν μπορούν οι ομάδες πέρα από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι κοντά στην κορυφή και στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά και ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες, οπότε γιατί όχι να μην ακολουθήσουν; Όπως είπα, σημασία έχει τι κάνουμε εμείς, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να καταφέρουμε να βγάλουμε αυτόν τον μήνα με νίκες, χωρίς απώλειες, οπότε από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι από κάτω».

-τις απουσίες βασικών παικτών και αν υπάρχει το βάθος για να καλυφθούν τα κενά: «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, να ρωτήσετε τον προπονητή. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, οπότε δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να απαντήσω για το ρόστερ».

-τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Δόξα τω Θεώ, είμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή, νιώθω ακόμη καλύτερα, είμαι έτοιμος και είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ περιμένω να δω αν θα παίξω».

-το τι κρατάει από το 2016: «Κρατάω το πρωτάθλημα, τους έξι μήνες που ήμουν βασικός και τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία, να πάρουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη. Υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες και τα τελευταία χρόνια. Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά, τίποτα άλλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης