Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κώστας Καραπαπάς τη φημολογία που έκανε λόγο ότι η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού θα συνδυαζόταν με την ανακοίνωση μίας μεγάλης μεταγραφής.

Με ανάρτησή του στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook o υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ χαρακτηρίζει καφενειακές τις φήμες αυτές και καλεί τους οπαδούς της ομάδας στα γραφεία για να δουν από κοντά τη νέα φανέλα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή πλέον ο κάθε γραφικός λέει ότι θέλει και επειδή μου είπαν ότι σε ένα ραδιόφωνο λέει κάποιος ότι το βράδυ στην εκδήλωση για τη νέα φανέλα θα είναι ο Μιραλάς, ο Ροναλντίνιο, ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο Τέβες, να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ τα εξής: ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σε ότι αφορά στο αθλητικό υλικό της ομάδας και αρχίζει τη συνεργασία με μια υπερδύναμη όπως η adidas! Αυτό συμβαίνει και τίποτα άλλο.

Είναι κάτι που ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ το θέλαμε και το περιμέναμε χρόνια. Τα άλλα είναι καφενειακές φήμες. Η ομάδα μας είναι πολύ σοβαρή και ο σχεδιασμός προχωράει και αυτό που πρέπει θα το ακούσει ο κόσμος την ώρα που πρέπει! Απόψε γιορτάζουμε το πέρασμα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της adidas. Στις 20:00 έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θα δούν όλοι με έναν πρωτότυπο τρόπο τη νέα ιερή ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα της ομάδας μας!», έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης