Καραπαπάς: «Καφενειακές φήμες»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 17:03
Καραπαπάς: «Καφενειακές φήμες»
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κώστας Καραπαπάς τη φημολογία που έκανε λόγο ότι η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού θα συνδυαζόταν με την ανακοίνωση μίας μεγάλης μεταγραφής.

Με ανάρτησή του στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook o υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ χαρακτηρίζει καφενειακές τις φήμες αυτές και καλεί τους οπαδούς της ομάδας στα γραφεία για να δουν από κοντά τη νέα φανέλα της ομάδας.

«Επειδή πλέον ο κάθε γραφικός λέει ότι θέλει και επειδή μου είπαν ότι σε ένα ραδιόφωνο λέει κάποιος ότι το βράδυ στην εκδήλωση για τη νέα φανέλα θα είναι ο Μιραλάς, ο Ροναλντίνιο, ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο Τέβες, να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ τα εξής: ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σε ότι αφορά στο αθλητικό υλικό της ομάδας και αρχίζει τη συνεργασία με μια υπερδύναμη όπως η adidas! Αυτό συμβαίνει και τίποτα άλλο.


Είναι κάτι που ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ το θέλαμε και το περιμέναμε χρόνια. Τα άλλα είναι καφενειακές φήμες. Η ομάδα μας είναι πολύ σοβαρή και ο σχεδιασμός προχωράει και αυτό που πρέπει θα το ακούσει ο κόσμος την ώρα που πρέπει! Απόψε γιορτάζουμε το πέρασμα στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της adidas. Στις 20:00 έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θα δούν όλοι με έναν πρωτότυπο τρόπο τη νέα ιερή ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα της ομάδας μας!», έγραψε.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 17:14