Την επιθυμία του να δει την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε να κατακτά το Champions League εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξή του στην Ισπανία. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Σεβίλλη, εν όψει του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις (19.55, CosmoteSport 2), ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο «Sportium» και, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η Ρεάλ είναι «πάντα φαβορί» για τον κορυφαίο ευρωπαϊκό τίτλο, θεωρώντας ότι μπορεί και φέτος να φτάσει ως την κατάκτηση του Champions League.

«Θα το ήθελα (σ.σ. να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα το Champions League) για τον Βαλβέρδε, γιατί δουλεύει καλά και έχει σπουδαία ομάδα, αλλά και η Ρεάλ είναι πάντα υποψήφια και το φαβορί. Επί πέντε χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα και με την εμπειρία της πρέπει να θεωρείται έτσι. Πρέπει να δεχθούμε ότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα να διατηρήσει το “στέμμα” γι’ ακόμη ένα χρόνο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρεμπέ, ο οποίος επισήμανε ακόμη ότι, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ οφείλει «… να γίνει ο επιθετικός ηγέτης της Ρεάλ και να είναι ο πρωταγωνιστής κάθε φορά που αγωνίζεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον συμπατριώτη του, Καρίμ Μπενζεμά, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τόνισε ότι έχει παίξει πολλά χρόνια στη Ρεάλ και έχει πετύχει πολλά γκολ, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να φορά τη φανέλα των «μερένγκες», χωρίς τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον «προστατεύει», όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης