Καρεμπέ: «Δεν είπα ότι ήθελα να γίνω πορνοστάρ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 11:17
Καρεμπέ: «Δεν είπα ότι ήθελα να γίνω πορνοστάρ»
Σε διάψευση της φερόμενης ως δήλωσής του στη Marca ότι αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να γίνει πορνοστάρ προχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε ότι ήθελε να γίνει γιατρός ή… πορνοσταρ εφόσον δεν ασχολείτο με το ποδόσφαιρο ωστόσο ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook υπογράμμισε οτι δήλωσε πως θα γινόταν «γιατρός ή ανθρωπολόγος».

Αναλυτικά


«Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, την κόρη μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με ξέρουν τόσα χρόνια και σε αυτούς που συνάντησα αυτές ημέρες, καθώς δημοσιεύτηκε πριν 48 ώρες από τη Marca ένα κείμενο βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη μου που δόθηκε στον Σεπτέμβριο στη Μαδρίτη στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της La Liga και εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο.

Ο δημοσιογράφος με ρώτησε τι επάγγελμα θα ακολουθούσα αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ ή γιατρός, αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός. Μάλιστα, ταίριαξα την απάντηση μου και με το γεγονός ότι πρόσφατα πήρα μέρος σε ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα.

Με την ακρόαση του μπορεί να επικρατήσει η απόλυτη σύγχυση. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ανήσυχος που είναι ένα αθλητικό Μέσο που εμπνέει σεβασμό επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει, είναι λυπηρό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά, εύχομαι αυτή η τρέλα των Μέσων Ενημέρωσης για εντυπωσιακές ιστορίες να μην οδηγήσει σε τόσο απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τέτοια επιρροή και κοινωνική ευθύνη.

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήλπιζα να τα περάσω γιορτάζοντας και όχι να έχω αυτό το συναίσθημα.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 11:55