Συνέντευξη στο «Radio MARCA», στο πρόγραμμα «A Diario», παραχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας για την ομάδα του Πειραιά, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποψινό επαναληπτικό της «βασίλισσας» με τη Λίβερπουλ, τους Μπενζεμά, Μπαπέ και Χάαλαντ, αλλά και για την προοπτική να εργαστεί στην Ισπανία.

«Πριν από τρία χρόνια παρουσιάσαμε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ένα σταθερό έργο και αυτό έχει αποδώσει, αυξάνοντας τα τρόπαια. Δεν έχω τρόπαια στο σαλόνι του σπιτιού μου, καλύτερα τις ζωγραφιές των κοριτσιών μου, είπε ο διάσημος Γάλλος, παγκόσμιος πρωταθλητής (1998), πρωταθλητής Ευρώπης (2000) και νικητής του Champions League (1997-98, 1999-00), απαντώντας στη συνέχεια στο δίλημμα Μπαπέ-Χάαλαντ, για τη Ρεάλ Μαδρίτης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να ρωτήσεις τον Ζιζού επειδή και οι δύο έχουν προφίλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και φυσικά, μπορείς επίσης να τους συνδυάσεις. Με τον Μπενζεμά η ομάδα είναι επικίνδυνη και η προσθήκη του Μπαπέ ή του Χάαλαντ θα βοηθήσει», εξήγησε.

«Ο Μπενζεμά είναι ένας πλήρης παίκτης. Έχει δείξει το ταλέντο του, σκοράροντας πολλά γκολ. Πρέπει να συγκεντρωθεί, μπορεί να αυξήσει το ρεκόρ του στο Champions League. Είναι ένας από τους επιτυχημένους Γάλλους παίκτες, έχει έναν προπονητή όπως ο Ζιντάν που του δίνει εμπιστοσύνη και βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι.

Στον Ζιντάν αρέσει η πρόκληση, επέστρεψε και συνέχισε με έναν τίτλο, χτίζοντας μια νέα ομάδα χωρίς μεταγραφές. Τώρα πάει για τους ημιτελικούς και είναι δεύτερη στη LaLiga, τα αποτελέσματα μιλάνε γι’ αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τρία Champions League που κέρδισε είναι φυσιολογικό ότι ήθελε διακοπές, αλλά όταν υπήρχαν προβλήματα, η Ρεάλ Μαδρίτης του ζήτησε να επιστρέψει», πρόσθεσε ο Καρεμπέ.

«Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Di Stéfano ήταν απίστευτο, ένα από τα καλύτερα. Το Anfield δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά έχει δείξει ωριμότητα και εμπειρία», τόνισε.

«Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία όταν το επιτρέπει ο Covid-19, να δω τη Ρεάλ Μαδρίτης, να φάω ισπανικό φαγητό. Εάν δουλέψω εκεί; Δεν μπορώ να αρνηθώ να εργαστώ στην Ισπανία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης