Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει στο Europa League εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ τονίζοντας ότι «αν καταφέρουμε και περάσουμε τη Γουλβς, τότε νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σύμβουλος Στρατηγικής του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλούς δύσκολους αντιπάλους και έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε μέσα στο Καραϊσκάκης. Φέτος όμως έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε και περάσουμε τη Γουλβς, τότε νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο: «Όπως γνωρίζουμε τα παιχνίδια είναι μονά. Με τρία παιχνίδια είσαι στον τελικό. Όλα είναι πιθανά. Σημασία όμως για μένα έχει το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα, το καλό κλίμα και η βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Καταλήγοντας ο Κριστιάν Καρεμπέ επισήμανε: «Πρέπει να δεχτούμε την πραγματικότητα και αυτή δεν είναι άλλη από το πρωτάθλημα και τον τελικό κυπέλλου που προέχουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης