Ο Μεχντί Καρσελά τόνισε, με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος μέσος δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της «Νova»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Παρτιζάν. Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε δυνατή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, έχουμε κάνει προετοιμασία και έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε εδώ. Έχουμε σκοπό να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Μπεν είπε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι για το Champions League. Όλες οι ομάδες είναι εκεί για να κερδίσουν, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Μιλήσαμε οι παίκτες, γνωρίζουμε πως αυτό το ματς είναι σημαντικό και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Εύχομαι να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας, αναφερόμενος στον τραυματισμό του, είπε: «Αν ο προπονητής με βάλει στην αρχική 11αδα, θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ. Αν με ρωτήσει αν είμαι έτοιμος, θα του απαντήσω πως είμαι και ότι θα αγωνιστώ κανονικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης