Σήμερα θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στις 20:00 (Cosmote Sport 2 HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Λαμία (18:00-Cosmote Sport 3 HD), με το πλεονέκτημα της νίκης με 1-0 στην πρώτη συνάντηση με την αντίπαλό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά, που δεν είχαν αγωνιστεί στο 0-0 της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντίθετα νοκ-άουτ και από τον επαναληπτικό τέθηκε ο Κώστα Φορτούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Σίγουρα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί και Ζαμπά. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ.

Στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει της ρεβάνς με τη Λαμία και δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο σχήμα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα με 1-0. Το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα διευθύνει ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, που έχει σφυρίξει φέτος άλλους δύο αγώνες της Super League, το ΠΑΟΚ-Άρης τον Νοέμβριο και την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης για τα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης