Μπορεί οι διοικούντες τον Ολυμπιακό να ήρθαν σε συμφωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο ο Εβρίτης τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Με τον Βίκτορ Σάντσεθ να μετράει ώρες στου Ρέντη, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να κάνουν στροφή στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του Ισπανού, αναλογιζόμενοι τις μεγάλες αντιδράσεις που υπήρξαν από τον κόσμο της ομάδας στο άκουσμα ότι ο προπονητής του Πανιωνίου προορίζεται για νέος κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα προ των πυλών του Ολυμπιακού φέρνουν ξένα δημοσιεύματα τον Λεονάρντο, καθώς στη Γαλλία επιμένουν ότι ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και της Ίντερ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρχικά υπήρξε ένα tweet από Γάλλο δημοσιογράφο ο οποίος ανέφερε ότι οι Πειραιώτες αναζητούν προπονητή και για πρώτη φορά ερχόταν να συνδέσει με την ελληνική ομάδα τον βραζιλιάνο.

Μετά από αυτό το τιτίβισμα υπήρξε μια σειρά από δημοσιεύματα, τα οποία υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός και ο Λεονάρντο είναι σε συζητήσεις, προσθέτοντας ότι αυτές είναι μάλιστα σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης