Κορυφαίος Νορβηγός ποδοσφαιριστής ο Ελαμπντελαουί

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 10:16
Κορυφαίος Νορβηγός ποδοσφαιριστής ο Ελαμπντελαουί
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Νορβηγίας για το 2015 αναδείχθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη για τη σπουδαία αυτή διακρισή του, τονίζοντας ότι είναι πολύ υπερήφανος για την κατάκτηση αυτού του βραβείου.

Συγχαρητήρια για το βραβείο το οποίο κέρδισες! Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή σου τη διάκριση;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος, είναι σίγουρα μια σπουδαία στιγμή για εμένα. Αυτό δείχνει ότι σημειώνεται και εκτιμάται η δουλειά που έκανα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το να κερδίσω το βραβείο για αυτή τη δουλειά είναι κάτι πολύ «μεγάλο» για εμένα.

Πως σε βοηθά η παρουσία σου στον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική Νορβηγίας, να βελτιωθείς ως ποδοσφαιριστής και να φτάσεις σε ένα τέτοιο βραβείο;

Με πολλούς τρόπους. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα! Ήρθα να παίξω μεγάλα παιχνίδια και να κερδίσω τίτλους. Αυτό έγινε και γίνεται και είναι κάτι που με κάνει να αναπτυχθώ σε καλύτερο ποδοσφαιριστή. Μπορώ να πω ότι σίγουρα αυτό με έχει βοηθήσει στο να κατακτήσω αυτό το βραβείο.

Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι ονειρεύονται τέτοια βραβεία;

Όλα είναι πιθανά. Δουλέψτε σκληρά, πάντα να πιστεύετε στον εαυτό σας. Θυμάμαι ως παιδί να ονειρεύομαι τέτοιες διακρίσεις, έβλεπα τους μεγάλους παίκτες και έλεγα "αυτό είναι σπουδαίο" και σήμερα το κατέκτησα εγώ. Όπως είπα, όλα είναι πιθανά. Συνεχίστε, όμως, να δουλεύετε σκληρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 10:22