Αλλιώς είχε φανταστεί ο Κάρλος Κορμπεράν την αποψινή βραδιά του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε με φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Χάμες Ροντρίγκες αλλά κατέληξε σε βαριά ήττα (0-3) από τη Φράιμπουργκ.

«Από την αρχή ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά μάς προσπερνούσε ο αντίπαλος και όταν πλησίαζε στην περιοχή ήταν ικανός να δημιουργεί γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση, ούτε οι στημένες φάσεις της ομάδας», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας μιλώντας στην COSMOTE TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή. Αυτή την ευθύνη έχει ο προπονητής, να βρει λύσεις όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά», συνέχισε ο Κορμπεράν.

Όσο για το αν μπορεί η ομάδα του να διεκδικήσει την πρόκριση; «Πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά, να αναλύσουμε τις ήττες αυτές και τι μπορούμε να κάνουμε, για να εξετάσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη συνέχεια».

Ερωτηθείς για τις τελευταίες μεταγραφές, δεν θέλησε να πει κάτι: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στην σημερινή ήττα. Δεν έχουμε το μυαλό να σκεφτούμε πως θα διαχειριστούμε τις νέες αφίξεις. Οι οπαδοί δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης