Έναν Ολυμπιακό ανταγωνιστικό στη φάση των ομίλων του Europa League περιμένει να δει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Κορμπεράν, στην πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Ναντ στο «Μποζουάρ» (8/9, 22:00, Cosmote Sport 2).

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (7/9), ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα με τους Γάλλους ως μία ευκαιρία για την ομάδα του, για να δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Εμβιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

-Για την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa:

«Προφανώς όλοι ξέρετε πως έχουμε παλέψει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να συνεχίσουμε την πορεία μας από εδώ και πέρα. Εμείς το αυριανό παιχνίδι το βλέπουμε ως ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα που θέλουμε να βρεθούμε σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε πως θέλουμε να είμαστε εδώ και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την Ναντ:

«Αύριο είναι ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε και άλλα κομμάτια του παιχνιδιού όπως η τακτική και ο συναισθηματικός έλεγχος».

-Για την απουσία του Εμβιλά:

«Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς τον Εμβιλά. Το πρόβλημα της απουσίας του θα πρέπει να είναι κίνητρο, να το δούμε ως πρόκληση, ως ένα στοίχημα, που πρέπει να κερδίσουμε».

-Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί όπως δήλωσε ο προπονητής της Ναντ:

«Ο όμιλος έχει τέσσερις ισάξιες ομάδες όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν φαβορί, ουδείς μπορεί να πει ότι σε αυτό το επίπεδο κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλης…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης