Τη σιγουριά ότι η Μπάγερν θα πάρει τη νίκη απέναντι στον Oλυμπιακό εξέφρασε ο Νίκο Κόβατς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Champions League (22/10, 22:00, Cosmote Sport 2). Ο προπονητής των Βαυαρών αναγνώρισε τις δυσκολίες να παίζεις σε μία έδρα όπως το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά επεσήμανε ότι δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι η ομάδα του θα χάσει.  

«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο όπου γύρισε το ματς παρά το γεγονός ότι έχανε 2-0 από την Τότεναμ και ισοφάρισε. Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο», είπε ο Κόβατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την άμυνα και τον τραυματισμό του Σούλε: «Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Σούλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει… δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί».

Για τον Μίλερ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θα δούμε εάν θα παίξει. Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Το έδειξε και πέρυσι και θα το δείξει και φέτος».

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει χρόνια να κατακτήσει το Champions League: «Επιθυμία μας είναι να κατακτήσουμε τη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αξιοσημείωτα της συνέντευξης Τύπου ήταν το γεγονός ότι ο Νταβίντ Αλάμπα μίλησε πρώτος και όταν ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου για να έρθει ο προπονητής της Μπάγερν. Ο Άλαμπα έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων».

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει εντός έδρας και είναι επικίνδυνος από τα άκρα. Και βέβαια θυμάμαι την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστική. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε», ανέφερε.

Για τα προβλήματα στην άμυνα: «Τις τελευταίες εβδομάδες έγινε ροτέισον. Τώρα θέλουμε να αγωνιζόμαστε κάποια πρόσωπα μαζί για να δέσουμε καλύτερα ως σύνολο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης