Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ισλανδός γκολκίπερ, Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του που θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο, παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα» ανέφερε αρχικά ο Κρίστινσον προσθέτοντας:

«Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με τη Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορωνοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης