Ο Ντόρολ Λάιντνερ παραχώρησε συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il, προκειμένου να μιλήσει για τη ζωή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αριστερός μπακ δήλωσε πως θεωρεί «απίστευτο» ότι είναι συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Μαρσέλο, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Άρη για να παίξει ως δανεικός.

«Υποτίθεται ότι παίζει (ο Μαρσέλο) ως αμυντικός ή μέσος, όχι απαραίτητα αριστερός αμυντικός. Είναι πολύ ωραίος, κοιτάζει τους πάντες στο ύψος των ματιών», είπε ο 20χρονος διεθνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως παράδειγμα, ανέφερε ένα περιστατικό από τις πρώτες ημέρες συμβίωσης με τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης. «Στη μέση μιας από τις πρώτες προπονήσεις του είπα: “Είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο”. Με ρώτησε, “Ξέρεις ποιος είναι ο Τόνι, σωστά”; “Ο Τόνι Κρος”, απάντησα. “Προφανώς, πώς μπορώ να μην τον ξέρω;”.

Μου έδειξε πώς ο Κρος σταματάει μια μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα συνέβαιναν, ότι ένας τέτοιος παίκτης θα ερχόταν να μου μιλήσει και μου είπε, “Ό,τι χρειαστείς, στείλε μου ένα μήνυμα” και όχι μόνο αυτός, το ίδιο καλός ήταν και ο Βρσάλικο. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν με τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια θα γελούσα».

Για το διαβατήριό του (περιμένει να πάρει ρουμανική υπηκοότητα), εξαιτίας του οποίου δεν έχει ακόμη συμμετοχή στην πειραϊκή ομάδα, καθώς δεν είναι κοινοτικός, είπε: «Νόμιζα ότι θα έπαιρνα το διαβατήριό μου πιο γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες αύξησα τα λεπτά και τις προπονητικές μου μονάδες για να έρθω προετοιμασμένος και να είμαι έτοιμος για την αποστολή εναντίον της Αλβανίας. Είμαι σε καλή κατάσταση και το νιώθω και στις προπονήσεις στο Ισραήλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον Ολυμπιακό; «Ήξερα πού πήγαινα και ήξερα ότι δεν θα ξεκινούσα αμέσως στην ενδεκάδα όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές ξεκινάει λίγο πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου και θα χωρέσω εκεί».

Ο Λάιντνερ είχε πάντως την ευκαιρία για να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως έκανε γνωστό για πρώτη φορά. Πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του τηλεφώνησε ο Κριστιάν Καρεμπέ για να τον ενημερώσει σχετικά:

«Υπάρχει πρόταση από τον Άρη που σε θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα σταθώ εμπόδιο αλλά είναι σίγουρο πως ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα σε εμπιστευτεί περισσότερο. Δεν απέκλεισα τη μετακόμιση στον Άρη, αλλά ήταν πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα. Δεν έγινε, αλλά όλα είναι για το καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης