Την Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Europa League, όπως προέκυψε στην κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας.
Οι Ουκρανοί σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ομάδα-φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, καθώς στην κλήρωση απέφυγαν τα «μεγαθήρια» που βρίσκονταν στο γκρουπ των ισχυρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ουκρανία στις 21 του μήνα.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Ντιναμό Κιέβου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στον δρόμο ελληνικής ομάδας, καθώς την περσινή σεζόν αντιμετώπισε στη συγκεκριμένη φάση την ΑΕΚ, καταφερνοντας να πάρει το εισιτήριο για τους «16», όπου γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από τη Λάτσιο.
Υπενθυμίζεται ότι το ουκρανικό πρωτάθλημα αρχίζει τον Μάρτιο, κάτι που σημαίνει ότι η αντίπαλος των Πειραιωτών δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τα παιχνίδια, για τη φάση των «32» του Europa League.
Η Ντιναμό Κιέβου πήρε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ παιχνίδια ως πρώτη από τον 11ο όμιλο, στον οποίο συγκέντρωσε 11 βαθμούς.

Τα ζευγάρια του Europa League:

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) – Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Μπριζ (Βέλγιο) – Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) – Ίντερ (Ιταλία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) – Γκενκ (Βέλγιο)
Κρασνοντάρ (Ρωσία) – Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Ζυρίχη (Ελβετία) – Νάπολι (Ιταλία)
Μάλμε (Σουηδία) – Τσέλσι (Αγγλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Άιντραχτ (Γερμανία)
Σέλτικ (Σκωτία) – Βαλένθια (Ισπανία)
Ρεν (Γαλλία) – Μπέτις (Ισπανία)
Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Λάτσιο (Ιταλία) – Σεβίλλη (Ισπανία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) – Ζενίτ (Ρωσία)
Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) – Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία) – Άρσεναλ (Αγγλία)
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης