Μάνατζερ Ουάρντα: «Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 17:34
Μάνατζερ Ουάρντα: «Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Σε πρόταση έχει μετουσιώσει ο Ολυμπιακός το ενδιαφέρον του για τον Αμρ Ουάρντα, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αιγύπτιου άσου, Χρήστος Γάτσης.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του πρώην άσου του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο πελάτης του, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «cairo24.com».

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 17:54