Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, κι έτσι συνδύασε με γκολ το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, δίνοντας παράλληλα τη νίκη (1-0) στην ομάδα του Μαρτίνς.
Ο Έλληνας στράικερ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη» ευχήθηκε να συνεχίσει να σκοράρει, τονίζοντας ότι τα γκολ δίνουν ψυχολογία στους επιθετικούς.
Αρχικά ο πρώην φορ του ΟΦΗ στάθηκε στον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω συμπαίκτη αυτόν τον τεράστιο παίκτη που έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Είναι τιμή μου και προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίζω από αυτόν».
Eν συνεχεία, αναφερόμενος στον εαυτό του, επεσήμανε: «Δίνει ψυχολογία σε εμάς τους επιθετικούς το γκολ. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω και να είμαι καλός. Θέλω να προσφέρω, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίζει».

Όσο για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Θα δώσουμε το 100%. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Υποδεχόμαστε μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν φοβόμαστε, είμαστε καλύτεροι και δείχνουμε στο γήπεδο ποιος θέλει τους 3 βαθμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης