Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε στο Μόναχο, αλλά ηττήθηκε από την Μπάγερν με 3-0 σκορ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Το σκορ άνοιξε ο Κομάν στο 34ο λεπτό και πριν ο Λεβαντόφσκι διπλασιάσει τα τέρματά των Βαυαρών, στο 80’, ο Μάρκο Μάριν είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός άσος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της πρωταθλήτριας Σερβίας, και μίλησε για το ματς με την Μπάγερν, αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά στο Βελιγράδι.

«Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε άλλο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά οι αντίπαλοί μας άξιζαν τη νίκη.

Τα τελευταία δύο γκολ που πέτυχαν μας πλήγωσαν πολύ. Παρ’όλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στον όμιλο και μάλιστα εκτός έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω να τα να τα καταφέρουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό. Τον ξέρω καλά, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά με τη βοήθεια των οπαδών μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης