Την υπερηφάνεια του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο «Juventus Stadium» εξέφρασε στην κάμερα της NOVA ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ήττα -με ψηλά το κεφάλι- που γνώρισε η ομάδα του από τους «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και συνεχίζει. Εμείς δεν καταπιανόμαστε ούτε με μικρότητες ούτε με τη λάσπη, απλά προχωράμε. Να το καταλάβουν αυτό οι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να προχωράμε. Είδατε σήμερα πως η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πάθος και την δύναμή τους. Έχασαν στις λεπτομέρειες. Στο γκολ, στη φάση του 2-2, η τύχη μας γύρισε την πλάτη και μετά χάσαμε με 3-2. Είδατε τις ευκαιρίες που είχαμε. Πλέον τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν όλοι στην Ευρώπη και τον σέβονται. Προχωράμε.

Με τους ανθρώπους της Γιουβέντους είχαμε εποικοδομητικές συζητήσεις για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στη Γιουβέντους ηγείται ένας νέος άνθρωπος, ο Αντρέα Ανιέλι. Τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Το να ανταλλάζεις απόψεις και να συζητάς για θέματα που να προχωρούν στην Ευρώπη είναι σημαντικό. Όπως είπα και πριν προχωράμε μπροστά. Αισιοδοξούμε για την συνέχεια. Τα δίνουμε όλα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης