Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, μετά την ήττα των Πειραιωτών με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Καραϊσκάκη», αναφερόμενος στη φάση του γκολ της αγγλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρ’όλο που παίξαμε σχεδόν με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια αλλοίωση στο αποτέλεσμα, γιατί το μοναδικό γκολ της Σίτι προέρχεται από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ.

Ήταν καθαρή αγκωνιά, που έπρεπε να την είχαν δει στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, αν δεν το είχε δει ο ίδιος.

Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, να μας αδικεί η διαιτησία για μια ακόμη φορά. Ειδικά αν μπορούν να το δουν στο VAR. Γι’ αυτό έχουμε το VAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πως το αξίζαμε. Είναι μια αδικία που ειλικρινά δεν την περιμέναμε από αυτούς του διαιτητές. Έχουμε δύο ακόμη ματς και πιστεύουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε.

Έχουμε τα προβλήματά μας με τον covid και τους τραυματισμούς, ωστόσο θα συνεχίσουμε γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα, έχουμε σκεφτεί να κάνουμε και ευχέλαιο.

Έχουμε πολλούς παίκτες, μπορούν να δείξουν πράγματα όπως σήμερα ο Βρουσάι, κόντρα στην πιο ακριβή ομάδα του κόσμου. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε τόσο στη Μαρσέιγ όσο και την Πόρτο. Παρά την απουσία του κόσμου πιστεύω έχουμε ελπίδες».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης