O Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» το Σάββατο στο  8ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, στη διάρκεια του οποίου ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού για όλα τις εξελίξεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, που συνοδεύτηκε με την άνοδο στην 22η θέση της κατάταξης της UEFA, ενώ παράλληλα τόνισε για άλλη μία φορά πως θα παραμείνει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ερωτήθηκε για θέματα του σχεδιασμού της ομάδας, που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, είπε: «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης