Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κράσνονταρ, καθώς είδε την ομάδα του, όχι μόνο να νικάει τους Ρώσους, αλλά και να εξασφαλίζει σκορ πρόκρισης (4-0) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη» επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», όπου συνεχάρη τόσο τους παίκτες όσο και το προπονητικό τιμ της ομάδας για τον θρίαμβό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στη συνέχεια επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το εμφατικό 4-0 και να αγωνιστούν στον επαναληπτικό στη Ρωσία σαν να έληξε 0-0 το πρώτο ματς.

«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελείωσε τίποτα εδώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο στη ρεβάνς στη Ρωσία σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Σαν να μην έχει τελειώσει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο Μαρινάκης επισήμανε τόσο στον Μαρτίνς όσο και στους παίκτες της ομάδας ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού παραμένει η επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό τους ζήτησε να προσεγγίσουν με μεγάλη προσοχή τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να κάνουν «ποδαρικό» με το… δεξί στη Super League 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά», υπογράμμισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης