Ο Μάρκο Σίλβα με δηλώσεις του στο κανάλι της UEFA για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου επισήμανε ότι ο σεβασμός της ομάδας του προς τους Βαυαρούς δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε φόβο, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θέλει να δει τους παίκτες να παλεύουν μέχρις εσχάτων στην «Αλιάνζ Αρίνα».

«Θα τους πω να χαρούν το παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να μη φοβηθούν. Γιατί αν παίξουμε φοβισμένα, σίγουρα θα χάσουμε. Η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά κι εμείς δεν πάμε σε κανένα παιχνίδι για να χάσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής τα πράγματα μας πάνε καλά, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είμαστε στη μάχη και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».
 
Από την πλευρά του ο Εστεμπάν Καμπιάσο σχολίασε: «Ξέρουμε ότι αγγίζει τα όρια του αδύνατου να πάρουμε αποτέλεσμα από τη Μπάγερν, αλλά αν δεν τους αφήσουμε να βγάλουν τον ρυθμό τους και τους βρούμε λίγο απρόσεκτους, ίσως μπορέσουμε να πάρουμε κάτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης