«Κάτω την μπάλα» λέει συνεχώς στους παίκτες του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, τακτική την οποία φαίνεται πως ακολουθεί και στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του μετά το μεγάλο «διπλό» στην Κροατία, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν το φαβορί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, φρόντισε να δηλώσει ότι τα πάντα παραμένουν ανοικτά στον όμιλο, γι’ αυτό και η ομάδα πρέπει να κοιτάει το μέλλον… παιχνίδι με παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν μας απασχολεί καθόλου τώρα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι παιχνίδι με παιχνίδι, να προσπαθούμε να προχωράμε και να είμαστε καλοί. Σε κάθε ματς θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα» ανέφερε αρχικά.

«Σε σχέση με το γκολ του Ιντέγε, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ένας επαγγελματίας που δουλεύει καθημερινά. Είχε την ευκαιρία νωρίτερα να σκοράρει, δεν το κατάφερε, αλλά όταν του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, το έκανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν τη δουλειά που κάνει ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά και όλη η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι επιθετικός μας και σκοράρει» πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο μέλλον του ομίλου. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να είμαστε προετοιμασμένοι καλά και να πετυχαίνουμε νίκες. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που φέραμε. Να προσπαθήσουμε και στο επόμενο να τα πάμε καλά. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να προβλέπουμε το τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που έχει σημασία είναι σε κάθε παιχνίδι να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να παίρνουμε βαθμούς» επεσήμανε επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίλτος Βαζάκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης