Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα.

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρεμιέρα με Πανιώνιο και εκτός από τη νίκη το τι κρατάει:
Καλησπέρα σε όλους. Το κυριότερο που κρατάμε είναι η νίκη. Μας άρεσαν πολλά στο παιχνίδι. Ότι ήμασταν από την αρχή κυρίαρχοι στο παιχνίδι με κυκλοφορία και ρυθμό. Ξέραμε πως παίζαμε με αντίπαλο με κλειστή άμυνα και προσπάθεια για αντεπιθέσεις. Δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πως σταθήκαμε και την όρεξη που δείξαμε. Από εκεί και πέρα περιμένουμε πιο πολλά από κάποιους παίκτες και ειδικά από αυτούς που ήρθαν τελευταίοι στην ομάδα. Γενικά είμαστε όμως πολύ ευχαριστημένοι από το πως ξεκινήσαμε σήμερα.

Την παραγωγικότητα των φάσεων και το εάν είναι ευχαριστημένος από αυτό: Γνωρίζαμε από την αρχή πως θα έπαιζε κλειστά ο αντίπαλος και για να μας δυσκολέψει. Θέλουμε να το δουλέψουμε αυτό πιο πολύ. Να είμαστε πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί και να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Κάθε εβδομάδα. Ήταν κάτι που μας έλλειψε. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Περιμέναμε να ανοιχθεί ο αντίπαλος μετά το γκολ αλλά δεν έγινε αυτό. Περιμένουμε στην συνέχεια να βγάζουμε πιο πολλές φάσεις και συστηματικά.

Τον ρόλο του Τσόρι και τον Φορτούνη:
Δεν συνηθίζω να μιλάω ατομικά και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ούτε να ξεχωρίζω ούτε να συγκρίνω παίκτες. Σήμερα μιλάμε για το ματς. Ο Τσόρι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς αλλά δεν ήταν εδώ σήμερα λόγω τραυματισμού. Θα γυρίσει και είμαστε σίγουροι για αυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Φορτούνη και είναι ένας παίκτης, που μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Ο καθένας από τους δύο θα πρέπει να ψάξει να βρει τον χώρο του στην ομάδα και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε και τους δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη:
Ίσως είναι το πιο σημαντικό αυτό. Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί και μας έδειξαν από την αρχή τον σκοπό τους. Όπως με Μπεσίκτας να μας υποστηρίζουν. Μαζί τους η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Εάν τους έχουμε μαζί μας θα συνεχίζουμε πιο καλά στην χρονιά.

Τις μεταγραφές και το ρόστερ:
Όλοι γνωρίζετε πως λήγει στο τέλος του μήνα η περίοδος των μεταγραφών. Μέχρι τότε όλα μπορούν να συμβούν. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλες τις ομάδες. Είμαστε πλήρεις αλλά δεν ξέρουμε το τι μπορεί να γίνει. Είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πούμε εάν θα υπάρξει μία άφιξη. Δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω για κάτι μέχρι το τέλος του μήνα.

Τον Σεμπά και το εάν τον υπολογίζει και για φορ:
Ναι. Ο Σεμπά μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις της επίθεσης. Πιο πολύ στα άκρα τον υπολογίζουμε αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ολυμπιακό, 3-0 τον Πανιώνιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης