Στον αστερισμό του Μαρσέλο κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό.

O Βραζιλιάνος αστέρας θα αφιχθεί τη Δευτέρα στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση το βράδυ της ίδιας ημέρας (21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην άτυπη γιορτή (σ.σ με ελεύθερη είσοδο) που έχουν ετοιμάσει οι Πειραιώτες προς τιμήν του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην Κυριακή ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε 25 τρόπαια στα 15 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της, έστειλε το πρώτο του «ερυθρόλευκο» μήνυμα.

Συγκεκριμένα ο Μαρσέλο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, τονίζοντας ότι «είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ!».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας πυροδότησαν τη «βόμβα» της απόκτησης του Μαρσέλο αργά το βράδυ της Παρασκευής, σε μία κίνηση που προκάλεσε αίσθηση.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 έτη με τους Πειραιώτες και μάλιστα θα τους ενισχύσει και στο Europa League, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πρόλαβαν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης