Αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στους «32» του Europa League είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Πόρτο στο «Καραϊσκάκη», για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για να το πετύχει αυτό πάντως η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική και να κάνει λίγότερα λάθη απέναντι στους «δράκους», όπως επισήμανε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι «χτυπηθήκαμε περισσότερο από όλους από την πανδημία του κορωνοϊού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τον αυριανό «τελικό» με την Πόρτο: «Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε όπως το πίστευα με την Μίλαν, τον Ερυθρό και την Άρσεναλ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, πρέπει να μην κάνουμε τόσα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε».

Για το ότι η Πόρτο έχει περάσει και αν θα έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός: «Όχι δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Η Πόρτο έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς θα επιλέξει o Κονσεϊσάο και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Γενικότερα ξέρουμε πως δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, καθώς έχουμε χάσει μερικούς παίκτες από τραυματισμούς και τον Covid και αυτό μας δυσκολεύει, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στο Europa League, έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το format της διοργάνωσης και το πόσο δύσκολο είναι: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο φέτος. Εμείς έχουμε πολλές απώλειες λόγω Covid, έχουμε πολλές απουσίες χωρίς να γνωρίζουμε και το χρονικό περιθώριο για το πότε θα επιστρέψουν, χτυπηθήκαμε περισσότερο από όλους από την πανδημία. Τώρα έχουμε δύο παίκτες που είναι εκτός. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε σωστή προετοιμασία για τα ματς και οι παίκτες μας έχασαν αρκετά ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Αύριο θα κριθούν τα πάντα από την ποιότητα του παιχνιδιού μας Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθος και δεχθήκαμε το γκολ που μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Αύριο πρέπει να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη, να είμαστε αποτελεσματικοί και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο και αν κρίθηκε εκεί η πρόκριση: «Στο Ντραγκάο δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Η Πόρτο δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση, είναι πολύ καλή ομάδα. Η Σίτι ήταν η πιο καλή ομάδα του ομίλου και θα έπαιρνε την 1η θέση. Δεν περιμέναμε να χάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ».

Για τον Πέπε και εάν έχει στο μυαλό του να τον έχει βασικό και την ενδεκάδα: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξει ο Πέπε. Να θυμίσω πως και άλλη φορά παίκτης που ήταν στην συνέντευξη Τύπου, δεν έπαιξε στο ματς. Ωστόσο για αύριο πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να κάνουμε το πλάνο μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης