Την επιθυμία τόσο του ιδίου, όσο κι όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού να συνδυαστεί η κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου με αήττητη πορεία ως το τέλος, κατέθεσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (01/07, 21:30, Novasports 1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε ακόμη στις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού στα ντέρμπι των πλέι-οφ, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ, αποκαλύπτοντας πως είμαι μεταξύ των περιπτώσεων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα 100 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο αν ξεχωρίζει κάποιο απ’ αυτά: «Όπως είναι φυσικό μέσα σε 100 παιχνίδια είναι πολλές οι καλές στιγμές, όπως είναι και οι κακές στιγμές. Είναι πολλά τα ματς. Αυτό που θα μείνει αξέχαστο είναι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με την Άρσεναλ. Ήταν υπέροχο συναίσθημα.

Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και πρόκριση, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες στιγμές σε εντός έδρας ματς, όπως η πρόκρισή μας κόντρα στην Μίλαν. Επίσης και άλλες ευρωπαϊκές στιγμές στην έδρα μας», τόνισε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε για το σερί νικών του Ολυμπιακού στα ντέρμπι των πλέι-οφ και του Κυπέλλου:

«Ήταν πραγματικά μία υπέροχη εβδομάδα διότι αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζουμε αυτή την θέση και έχουμε κερδίσει και τους τρεις άμεσους αντιπάλους μας. Αυτό είναι απόδειξη της δουλειάς που γίνεται και της πορείας μας. Θέλουμε να τελειώσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι και να αυξήσουμε την διαφορά στη βαθμολογία. Έχει περάσει αυτή η εβδομάδα και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΟΦΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τη συνέχεια και τη χαρά των φίλων του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια πως δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Έχουμε βαθμούς ακόμα για να τους κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ακριβώς εκδηλώθηκε και η χαρά του κόσμου. Όχι επειδή μαθηματικά υπάρχει αυτό το δεδομένο στη βαθμολογία αλλά επειδή είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Τη βλέπουν να παίζει καλά. Να κάνει ωραία παιχνίδια. Για αυτό ήρθαν να γιορτάσουν. Για την χαρά και την ικανοποίηση για την ομάδα».

Και συμπλήρωσε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Δύσκολο. Νομίζω πως ο ΟΦΗ -όπως έχω ξαναπεί- είναι μία εξαιρετική ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι ομάδα με ποιότητα, κατοχή μπάλας και καλή δουλειά από τον προπονητή της. Νομίζω πως ο ΟΦΗ είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Θα δούμε κάποιες αλλαγές.

Μετά από τρία ματς που απαιτούσαν μεγάλη προσπάθεια κάποιοι παίκτες μας έχουν κουραστεί περισσότερο. Θα δούμε καινούρια πρόσωπα όμως με την ίδια θέληση, το ίδιο πνεύμα και την ίδια υπευθυνότητα».

Τέλος, δεν αρνήθηκε ένα σχόλιο για τον Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ: «Ο Λισάντρο πράγματι έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα και είναι από τους καλύτερους στην θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως παρατηρούμε όλους τους παίκτες με ποιότητα στην Ελλάδα έτσι παρατηρούμε και παρακολουθούμε και εκείνον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης